Leden Aanbod

Aanbiedingen/uitnodigingen van leden aan leden.

Op deze pagina bieden leden hun schilderlessen, cursussen en materialen aan, en kunnen ze vragen om hulp, specifieke vaardigheden etc. Ook exposities elders door Ars Longa leden worden hier aangekondigd. worden Kortom: netwerken voor Ars Longa kunstenaars.

Op 25 en 26 mei 2019 zijn de atelierdagen van MooiRooi

De ateliers aan de Vresselseweg 44 geopend zijn en iedereen welkom is om de ateliers, de kunstenaars, en hun werk te komen bekijken.
Zie ook www.kunstinrooi.nl

Marjolein Blommestijn

Wineke Gartz doet mee mee aan de tentoonstelling ‘Stil’ bij de Ketelfactory in Schiedam t/m 14 juli

“Dit keer niet met zo’n enorme installatie als in 2016 tijdens Snapshot of a Larger Order,, maar dit keer is iedere kunstenaar die ooit eerder in de Ketelfactory exposeerde gevraagd om iets te maken van maximaal 30 x 30 cm.”

In 2019 bestaat De Ketelfactory tien jaar. Een mooie gelegenheid om alle kunstenaars die hier eerder exposeerden bij elkaar te brengen in een tentoonstelling.
Winnie Teschmacher vroeg ze een werk te maken over ‘stilte’, niet groter dan 30 x 30 x 30 cm. Alle kunstenaars reageerden positief. Het is het begin van de ‘stiltecollectie’ van De Ketelfactory.
De beelden, teksten, films en objecten worden op de benedenverdieping gepresenteerd. De opstelling verandert regelmatig, zodat er steeds een andere tentoonstelling is te zien.
Voor meer info klik hier

Teaser 'stil' from De Ketelfactory on Vimeo.

Mfoto cursussen voorjaar 2019

Van de maker van die mooie tentoonstellingen in de Kleine Heide en de bilbliotheek:

Wilt u hier staan met uw cursus, expositie of ………?

Stuur een email met tekst & foto naar nieuws@arslongakunst.nl