131218 Kunstavond

Kunstavond op 18 december

in de Sonnerie.

Dit jaar gaat de eindejaars KUNSTREIS naar Oberhausen, waar we even helemaal worden ondergedompeld in de indrukwekkende, enorme witte ruimte van de BIG AIR PACKAGE geconstrueerd door CHRISTO. Vervolgens gaan we naar het prachtige Museum KÜPPERSMÜLE in Duisburg. Daar zien we de belangrijke schilders van dit moment, abstract expressionisme, ‘de nieuwe wilden’ met als hoogtepunt ANSELM KIEFER.
ANNELIES SCHOTH zal op woensdag 18 december tijdens de KUNSTAVOND in de Sonnerie haar kennis van deze kunstwerken met u delen in woord en vooral in beeld. Zodat het kijken, het zien en de herkenning een aangename beleving wordt. Minstens 2 keer ziet u iets wat u nooit meer vergeet.
Ook zal zij aandacht besteden aan actuele tentoonstellingen waar we niet heengaan…zoals Kokoschka, Malevich, een enkele Carravaggio in Den Haag en een speciale tentoonstelling “in de wolken” in IJsselstein. Tot woensdag de 18e…
Ook niet leden zijn van harte welkom. Aanvang 20.00 uur in Hotel La Sonnerie.
Bijgaande foto toont de voorbereiding van de spreker van deze avond.