170204 OdG Thea Prummel

Thea Prummel “comes closer”

van 4 februari tot 2 mei 2017.

Toen we Thea vroegen om haar werk te introduceren zei ze:
“In mijn werk laat ik mij voornamelijk inspireren door details. Ik bekijk graag dingen van dichtbij en zie dan opmerkelijke beelden. In mijn macrofoto’s wordt de weergave van de werkelijkheid meer en meer ondergeschikt aan het spel van kleuren, lijnen en vormen, waarbij vaak haast abstracte beelden ontstaan. Ik laat mij voornamelijk leiden door mijn gevoel en hoop dat het beeld bij de kijker een gevoel van verwondering en/of vervreemding oproept”

Wij hopen vooral dat u zelf komt kijken welk gevoel Thea’s fotos bij u teweeg brengen. De eerste gelegenheid is bij de opening op 4 februari om 16:00 uur.

De expositie is tot 2 mei dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van La Sonnerie