230127 Week vd poezie

Week van de poëzie 2023

In het kader van de week van de poëzie 2023 organiseert de bibliotheek samen met het Son en Breugelse dichterscollectief DichtBij een Poëziemiddag. Dat gebeurt in het Dommelhuis op vrijdagmiddag 27 januari, aanvang 14.30 uur.
Het belooft een leuke en afwisselende activiteit te worden. Een beetje leerzaam en vooral ook veel genieten. Zeker van mooie gedichten en verhalen, voorgedragen en verteld door de deelnemende dichters. Maar zonder twijfel kan en zal er ook genoten worden van de poëzieworkshop, die op het programma staat. Want dan zal blijken, dat we diep in ons hart allemaal wel en beetje dichter zijn…….!
De toegang is gratis en iedereen is welkom. Jong en oud.

Graag aanmelden bij Catherine Witvliet dichter bij- en en voorzitter van Poëzievereniging DichtBij Son. per whatsapp 0632051593 of per mail cathwit@gmail.com of via de website van Bibliotheek Dommeldal Son