141101 OdG

Thea Hoefsloot exposeert

in La Sonnerie
van 1 november tot 1 maart 2015.

Iedere 3 maanden verzorgt Ars Longa een nieuwe expositie Op de Gang van de brasserie van de Sonnerie. Dit keer toontThea Hoefsloot-Schoonderwoerd een aantal abstracte schilderijen uit de periode 1988 tot 2004.
Het zijn impressies van landschappen, oude culturen en spontane gevoelsuitingen omgezet in kleur en vorm.
De expositie is dagelijks te bezoeken in de Brasserie tijdens openingstijden van La Sonnerie

140925 Parachutes afronding

Veel lof voor parachutes

De 17 parachutes die in september de herdenking en evenementen rond 70 jaar bevrijding kracht bij hebben gezet zijn weer uit het dorpsbeeld verdwenen. Ze zijn naar de Oude Werf gebracht, waar ze wachten op een verdere bestemming – veel al bij de sponsoren.
We hebben veel positieve reacties gekregen.

31 augustus – 17 parachutes herdenken bevrijding

Na maanden voorbereiding hebben Ars Longa vrijwilligers op zondag 31 augustus in alle vroegte 17 parachutes geplaatst in het centrum van Son en aan de A50.
Op initiatief van Martien Leenders willen we met dit toepasselijke kunstwerk de herdenking van 70 jaar bevrijding ondersteunen.
Het programma in Son en Breugel t.g.v. de herdenking en viering van de bevrijding, waaronder twee colonnes van historische voertuigen, vindt u hier. De 17 locale sponsors die dit project mede mogelijk gemaakt worden met dank vermeld op de informatieborden bij de parachutes.