170305 Kleine Heide

Expositie van Leo Achterbergh in de Kleine Heide

van 5 maart tot 25 april 2017.

Villa de Kleine Heide in Son is een bijzondere woonplek voor senioren. Het is een luxe villa met etages die een prachtige lichtinval hebben. Op initiatief van Catherine Witvliet en de dichters van DichtBij is het enorme trappenhuis een expositieruimte geworden, die zij ‘De verdiepingen’ genoemd heeft. Catherine gaat daar exposities organiseren voor diverse vormen van beeldende kunsten van kunstenaars die een relatie met de regio hebben, met assistentie van Denise Hoffmans, grafisch vormgever en Willem Berkers, dichter en beeldend kunstenaar en uiteraard van de leiding van de Kleine Heide die op deze wijze een relatie met de Sonse gemeenschap willen creeren.

Zeker nu de kunst-nestor van Son en mede-oprichter van Ars Longa, Leo Achterbergh, als eerste hier gaat exposeren, brengen we dit graag onder de aandacht.
We citeren Catherine:”Van harte nodigen wij u uit bij de opening van de expositie van het werk van Leo Achterbergh. Leo is het oudste bestuurslid van Ars Longa en een vertrouwd gezicht in ons midden. Wij zijn blij dat Leo, na wat aanhouden, zijn medewerking heeft verleend en een selectie van zijn prachtige schilderijen aan ons heeft toevertrouwd. Leo zal als eerste kunstenaar exposeren in de expositieruimte ‘De Verdiepingen’ van Villa De Kleine Heide”

De opening zal op zondag 5 maart om 16:00 uur plaatsvinden waarna u tot 18:00 het werk kan bezichtigen. Tevens zal er t.e.m. zondag 23 april 2017 de gelegenheid zijn om op de zaterdagen en zondagen van 16:00u tot 18:00u de expositie te bezoeken
Villa De Kleine Heide
Europalaan 2a in Son